Özel Amaçlı Unlu Mamüller

PASTALIK VE BÖREKLİK

Azim Un

Akhan Çeşitlik Un kahvaltıların vazgeçilmezi unlu mamullerin üretiminde kullanılabilecek bir diğer ürünümüzdür. Pasta, börek, kek, çörek, mantı ve tatlı imalatları için uygun olmakla beraber, üretimin aşamasında ve sonrasında karşılaşılabilecek zorlukları önlemek adına üretimini yaptığımız Akhan Çeşitlik Un, dünya sağlık standartlarına ve hijyen kurallarına uygun olarak son otomasyon teknoloji sistemleri ile üretilmiştir.

Akhan Çeşitlik Un uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucunda elde edilen yapısı ile yapımında kullanılmış hamurda kabarıklığın ve hacmin istenilen düzeye ulaşması için idealdir. Ayrıca ürünün bayatlamasının geciktirmesi, parlaklığın ve canlılığın uzun süre korunması, elde edilecek ürün veriminin yüksek olması yönünden diğer unlardan ayrılır.

  • Etiket: Ev Dışı Tüketim, Özel Amaçlı Unlu Mamüller Grubu

Ambalaj:

Özellik Değer
Net 10 Kg, 25 Kg, 50 Kg
Ambalaj Kraft, Bez Çuval, PP Çuval
İçindekiler Antioksidan, Buğday Unu
Kullanım Alanı Pastanelerde ve unlu mamullerde tüm pasta, börek, poğaça, kek, çörek, mantı ve tatlı imalatı için uygundur
Kül Miktarı Max %0,65 (Kuru maddede)
Rutubet Miktarı Max %14,5
Protein Miktarı Min %11,5 (Kuru maddede)
Ambalaj Çeşitleri 1 Kg, 2 Kg, 5 Kg, 10 Kg, 25 Kg 50 Kg
Enerji ve Besin Değerleri 100 Gram için 100 Gram için RA*
Enerji (kcal/kj) 355/1481 %17,7
Yağ (g) 3,8 %5,4
Doymuş Yağ (g) 0,9 %4,3
Karbonhidrat (g) 67,3 %25,9
Lif (g) 3 %12,1
Protein (g) 11,6 %23,1
Şeker (g) 1,4 %1,2
Tuz (g) 0,2