Ekmeklik Grubu

EKMEKLİK

Azim Un

Azim Un olarak emeğin ve ekmeğin bereketinin kıymetini biliyor ve bu kıymeti bilenler için üretimimizi bağlı olduğumuz değerler ile sürdürüyoruz.

    Ekmek yapımı buğday tohumunun toprağa ilk düştüğü anda başlayan ve bu başlangıç ile her adımı heyecan ve umut dolu olan bir süreç mahiyeti taşımakta olup geçtiği her aşamada başka bir değeri sembol ve temsil niteliği taşıyan hikayeler barındırıyor. Bizler bu serüveni zaanatkar ustalarımız ile bambaşka bir bütüne taşımanın ve bu bütünü gelecek nesillere aktarmanın heyecanının taşıyoruz.

      Bu prensip ve duygular ile hazırlanan Azim Un Ekmeklik, ekmek yapım aşamasında sizlere çok farklı avantajlar sunuyor, bu avantajlardan bazıları ise: Su absorbsiyonu yüksek olduğu için fazla ürün elde edilir; randımanı yüksektir. Hamur iyi hacım alır, kolay bıçak açar. Son ürünün kabuk rengi ve gözenek yapısı iyidir. Ekmek tazeliğini uzun süre korur.

      • Etiket: Ev Dışı Tüketim, Ekmeklik Grubu

      Ambalaj:

Özellik Değer
Net 25 Kg, 50 Kg
Ambalaj Polipropilen Çuval
İçindekiler Antioksidan, Buğday Unu
Kullanım Alanı Tüm somun ekmek çeşitlerinin imalatı için uygundur
Kül Miktarı Max %0,70 (Kuru maddede)
Rutubet Miktarı Max %14,5
Protein Miktarı Min %10,5 (Kuru maddede)
Ambalaj Çeşitleri 25 Kg, 50 Kg
Enerji ve Besin Değerleri 100 Gram için 100 Gram için RA*
Enerji (kcal/kj) 343/1434 %17,2
Yağ (g) 1,8 %2,6
Doymuş Yağ (g) 0,6 %3,1
Karbonhidrat (g) 69 %26,6
Lif (g) 3,6 %14,3
Protein (g) 10,9 %21,8
Şeker (g) 1,3 %1,4
Tuz (g) 0,2 %2,5