Tatlılık Grubu

KADAYIFLIK

Azim Un

Hazırlanışı pratik ve lezzet açısından akıllara ilk olarak gelen ekmek kadayıfı, burma kadayıf ve diğer tüm kadayıf çeşitlerinin üretiminde kullanılmak üzere uzun uğraşlar ve çalışmalar sonucu elde ettiğimiz bir diğer ürünümüzdür. Kadayıf üretiminin ilk aşamasından son ürüne kadar önem arz eden estetik görünüme ulaşabilmek adına kullanılan bu ürünümüz, pişirim esnasında dağılma olmaması ve hedeflenen renge ulaşabilmesi için özenle hazırlanmıştır.

  • Etiket: Ev Dışı Tüketim, Tatlılık Grubu

Ambalaj:

Özellik Değer
Net 25 Kg, 50 Kg
Ambalaj PP Çuval
İçindekiler Antioksidan, Buğday Unu
Kullanım Alanı Tüm kadayıf çeşitleri imalatı için uygundur
Kül Miktarı Max %0,55 (Kuru maddede)
Rutubet Miktarı Max %14,5
Protein Miktarı Min %11,5 (Kuru maddede)
Ambalaj Çeşitleri 25 Kg, 50 Kg
Enerji ve Besin Değerleri 100 Gram için 100 Gram için RA*
Enerji (kcal/kj) 355/1481 %17,7
Yağ (g) 3,8 %5,4
Doymuş Yağ (g) 0,9 %4,3
Karbonhidrat (g) 67,3 %25,9
Lif (g) 3 %12,1
Protein (g) 11,6 %23,1
Şeker (g) 1,4 %1,2
Tuz (g) 0,2