Pidelik Grubu

LAVAŞLIK

Azim Un

Lavaş ve açık ekmek ürünlerinde kullanılmak üzere emektarlarımızın beğenisine sunduğumuz bir diğer ürünümüzdür. Üretim sürecinde karşılaşılan problemlere çözüm bulabilmek amacıyla tasarladığımız bu üründe, şeflerimizin uzun uğraşları ve denemeleri, mühendislerimizin araştırmaları sonucunda ideal yapısına ulaşabilmesi için çaba gösterdik.

    Azim Lavaşlık Un’un karakteristik özellikleri şöyle sıralanabilir. Yoğrulma süresini minimuma indirger, hamurun kolay kıvam almasını sağlar, açılma sırasında yırtılma yapmaz ve istenilen tabanı verir, kısa sürede pişer ve istenilen tat ve lezzeti verir, ve son olarak tazeliğini uzun süre korur.

    • Etiket: Ev Dışı Tüketim, Pidelik Grubu

    Ambalaj:

Özellik Değer
Net 25 Kg, 50 Kg
Ambalaj PP Çuval
İçindekiler Antioksidan, Buğday Unu
Kullanım Alanı Tüm lavaş çeşitleri imalatı için uygundur
Kül Miktarı Max %0,55 (Kuru maddede)
Rutubet Miktarı Max %14,5
Protein Miktarı Min %11,5 (Kuru maddede)
Ambalaj Çeşitleri 25 Kg, 50 Kg
Enerji ve Besin Değerleri 100 Gram için 100 Gram için RA*
Enerji (kcal/kj) 355/1481 %17,7
Yağ (g) 3,8 %5,4
Doymuş Yağ (g) 0,9 %4,3
Karbonhidrat (g) 67,3 %25,9
Lif (g) 3 %12,1
Protein (g) 11,6 %23,1
Şeker (g) 1,4 %1,2
Tuz (g) 0,2