Ekmeklik Grubu

TAM BUĞDAY

Azim Un

Sağlık açısından uzmanlar tarafından şiddetle tavsiye edilen buğday unu kategorisinde gözde ürünlerimizdendir. Tam buğday un, rafine beyaz unlara göre 4-5 kat daha zengin besinsel lif ve protein içeriği sebebiyle gıda sektöründe ön plana çıkmıştır. Uzmanların tavsiyeleri ve mühendislerimizin yoğun çalışmaları sonucu elde ettiğimiz bu ürünün dünya standartlarına uygun hale getirilmesi amacıyla yoğun uğraşlar verildi. Azim Tam Buğday Un’un karakteristik özellikleri şu şekilde sıralanabilir.

    Hamurda ideal kabarma elde edilir, renk açısından hedeflere ulaşılır, ve en önemlisi yüksek besin içeriğiyle zengin vitamin, lif ve mineralleri içinde bulundurur.

    • Etiket: Ev Dışı Tüketim, Ekmeklik Grubu

    Ambalaj:

Özellik Değer
Net 25 Kg, 50 Kg
Ambalaj PP Çuval
İçindekiler Antioksidan, Buğday Unu
Kullanım Alanı Tüm tam buğday ekmeği çeşitleri imalatı için uygundur
Kül Miktarı Max %0,55 (Kuru maddede)
Rutubet Miktarı Max %14,5
Protein Miktarı Min %11,5 (Kuru maddede)
Ambalaj Çeşitleri 25 Kg, 50 Kg
Enerji ve Besin Değerleri 100 Gram için 100 Gram için RA*
Enerji (kcal/kj) 355/1481 %17,7
Yağ (g) 3,8 %5,4
Doymuş Yağ (g) 0,9 %4,3
Karbonhidrat (g) 67,3 %25,9
Lif (g) 3 %12,1
Protein (g) 11,6 %23,1
Şeker (g) 1,4 %1,2
Tuz (g) 0,2