Ekmeklik Grubu

TANDIRLIK

Azim Un

5000 yıllık tarihi ile kültürümüzün ve doğu kültürünün sembolü olan tandır ekmeklerinde kullanılmak üzere üretilmiş, yapısı ve kullanımı açısından ideal bir diğer ürünümüzdür. Azim Tandırlık Un tüm tandırlık ekmek çeşitleri ve esmer lavaş imalatı için uygun olması adına, şeflerimizin deneyim ve tavsiyeleri, mühendislerimizin araştırmaları sonucu elde ettiğimiz ve kullanıcılarımızın beğenisine sunduğumuz ideal ürünlerimizdendir.

    Üretim sırasında yüksek su kaldırması sayesinde fazla ürün elde edilmesi, tandıra kolay yapışabilmesi ve hamurun pişerken kendini bırakmaması, hedeflenen tat ve aromanın yakalanması için özenle hazırlanmış ürünümüzdür.

    • Etiket: Ev Dışı Tüketim, Ekmeklik Grubu

    Ambalaj:

Özellik Değer
Net 25 Kg, 50 Kg
Ambalaj PP Çuval
İçindekiler Antioksidan, Buğday Unu
Kullanım Alanı Tüm bazlamalık çeşitleri imalatı için uygundur
Kül Miktarı Max %0,55 (Kuru maddede)
Rutubet Miktarı Max %14,5
Protein Miktarı Min %11,5 (Kuru maddede)
Ambalaj Çeşitleri 25 Kg, 50 Kg
Enerji ve Besin Değerleri 100 Gram için 100 Gram için RA*
Enerji (kcal/kj) 355/1481 %17,7
Yağ (g) 3,8 %5,4
Doymuş Yağ (g) 0,9 %4,3
Karbonhidrat (g) 67,3 %25,9
Lif (g) 3 %12,1
Protein (g) 11,6 %23,1
Şeker (g) 1,4 %1,2
Tuz (g) 0,2