Adana,
Akhan Un Üretim Tesisi

Tesisimizde 2008 yılından itibaren üretim yapmaya devam ediyoruz. Tesisimizde kurmuş olduğumuz Endüstri 4.0 Tam Otomasyon Sistemi ile benimsemiş olduğumuz el değmeden üretim modelini en iyi şekilde uyguluyoruz.

Hayata geçirdiğimiz bu model sayesinde müşterilerimize en hijyenik ve en kaliteli unu ulaştırıyoruz. Sistem yalnızca üretim esnasında kolaylık sağlamakla kalmıyor aynı zamanda hem hijyeni hem de standart ürün modelini bizlere sunuyor.

Tesisimiz 8.840 m² açık, 7.930 m² kapalı alana sahiptir. Günlük buğday kırma kapasitesi 396 tondur. Lüks sınıfındaki paketli un üretimi yanısıra Doğu ve Güneydoğu bölgeleri dışındaki diğer bölgelerin sevkiyatı bu tesisten yapılmaktadır. Paketleme ünitesinin günlük kapasitesi de 400 tondur.

Açık Alan

Tesis, 8.840 m² açık
alana sahiptir.

Kapalı Alan

Tesis, 7.930 m² kapalı
alana sahiptir.

Kapasite

Tesis, günlük 396 ton buğday
kırım kapasitesine sahiptir.

Üretim

Endüstri 4.0 standartlarında ve
el değmeden üretim.